Anotace: ...
Vstupuji do těch tajemných sfér,
které plné vášně něžně se kývají
Tvá kůže se chvěje, jak se ke mně blížíš,
v Tobě se probouzí touha, neodolatelná a svírající
Spojujeme se jako oheň a voda,
splétáme se dohromady ve víru vášně
Naše těla jako kresba na plátně jsou jednotná,
navzájem se do tmy zahalují
Dotýkám se Tvé kůže, jemně ji hladím,
naše rty se do vzrušení zakusují
Pocit tepla a intenzity se neúprosně šíří,
vyséváme slastné plody, které v Tobě vří
Ve smyslnosti a touze se spojujeme,
potěšení tak slastné si předáváme
Každý nádech je jako dotek nebe,
výdech jako příslib nesmírně krásné
Náš rytmus se zrychluje, strhává nás vír,
obejmeme se tělem a duší celou
Výbuch vášně se v našich uších ozývá,
my společně na výšiny nebes putujeme
Když nejvyššího bodu blaha dosáhneme,
naší lásku do hvězd otiskujeme
Naše těla jsou jedno a spojitost nedozírná,
naše city se do nekonečna teď vždycky pozvednou