Anotace: ...
Můj klín touhou jako plamen vroucí,
pomalu vzplane, nikdy neochabuje
V tichu noci hoří, smyslností se chlubí,
touhy plameny nikdy neustupuje
Rty na Tvé tělo se přisají,
vlna slasti nás oba objímá
Dotykem prstem Tě k extázi svádím,
pocity vzrušení neskonale rozmáhá
Když spolu sjednoceni v objetí jsme,
hory se hnout zdají a slunce tiše září
Tvoje křivky mé touhy vyvolávají,
vlohám meze nekladou, svou rozkoší dáří
Pozvedám Tě na vlnách nebeské euforie,
jsem ta, kdo Tvé touhy vítězoslavně rozproudí
Můj klín po Tvé chloubě žízní, nikdy nenasytí se,
až k vrcholu letíme, kde vzrušení osud rozpoutává
Nikdy nebudu uspokojena, Tvé slasti není konec,
můj klín touhou jako oheň nezhasíná
Společně objímáme extázi plamenem síly,
vášnivý tanec, kde touhy neustále zhasínají
Moc povedená, Míšo!:-)
20.10.2023 07:42:54 | Žluťák