Toužím dotýkat se
Tvojí kůže
Cítit to
Co dělá mužem muže
Teď zabydlel ses v mojí hlavě
Myslím na tebe
Inu... hravě
Hravé, dravé - skvělý! :-)))
21.10.2023 14:40:32 | Venuše nad ránem
Tudy cesta ...
Cestička k domovu ...
Krásná vede.
***
(Nesednem si.)
Slunce svítí.
Voní kvítí.
S úsměvem a šarmem ...
Přijímám bez špetky smutku ..
Opět nádherné odmítnutí ??
***
PA PA
Měj se hezky.
21.10.2023 09:16:03 | Fialový metal
Mmmmmmmůže
mmmmmmmuže
občas dělat
vůně piva?;)
21.10.2023 08:58:53 | Žluťák
Slovo dělá muže.. pak ještě, jestli může.. no.. "Love Me, Tender".. chápu, láska, city... :) souhlasím s davem, pěkné, Anfádis! Dobré ráno
21.10.2023 08:26:58 | Starý pes