Fotbalová taktika
Anotace: .. holaj duša do rána
Snad se s prohrou počítalo
a tak objektivně vzato
do šířky a zpět se hrálo
dáti gól nestálo za to
Vydali jen tolik síly
aby večer byli čilí
divák ten to jistě vstřebá
na noc to jí bude třeba
Nevěšeli hoši hlavu
dostali chuť na oslavu
večer nabíral spád prudký
objednali prostitutky
Účet rostl utěšeně
i když jenom v Kč měně
na vše dosti síly měli
jen na prohru jaksi zapomněli
Komentáře (4)
Komentujících (4)