Anotace: láska na nádraží
Pane, nechcete malou službu?
čekání na vlak přináší nudu
nabízím za dvě stě kaček felaci
za pět set i větší trachtaci.
Mladé Romky konkurují trhu
na nádraží nabízejí vzpruhu
vlaky tu jezdí teď i do nebe
Romka se tulí vedle tebe.