Anotace: Snad nepohorším, ale co je na lidském těle k pohoršení?
V pekle je prý veselo, víno a krásné ženy.Má to ale trochu vadu, oni jí tam nemají:-(
25.10.2023 16:38:07 | Jeněcovevzduchukrásného
No páni, příteli psavý... to je velký překvápko :-)
Teda ne ten text...
ale, že ty ses takhle vpísnul... líbí se mi ta odvaha... každopádně ale tvá anotace... zlato moje...jak jako "snad nepohorším???" Ženskou vagínou??? Co je na ní k pohoršení??? Ta je k pomilování!!! A psali o ní básníci z celýho světa, vzpomeň třeba na prokleté...
Hej, jsem zvědavá, jestli podobnou anotaci dáš, až se sem vpísneš o mužským přirození...:-):-):-)
Promiň za ten koment, to ta LILITH ve mně...či Amazonka...či tak něco:-)*
24.10.2023 22:47:41 | cappuccinogirl
Srdcovka!
Jsi frajer!:)
24.10.2023 22:43:25 | Žluťák