Anotace: ...
Ve stínu noci je skrytá slast,
kde tajemství rozpíná se v plášť
Tvá kůže dlouhou cestu hledá,
až objevíme touhu ve vřavě neštěstí
Dotyk uhlazený jemnými rty,
žhavé polibky, lásku nám přitíží
Jiskry vášně v tenkosti vznikají,
oba plameny se do jednoho slévají
Jako vlny na břehu rozbouřeného moře,
vzrušeně se mísíme, necháváme se vést
Srdce bije v rovném rytmu,
milování je taneček temných snů
Jasným slunečním paprskem pronikáme,
bránu k nekonečnu otevíráme
Vášeň stoupá vlnami vzdechů,
v nás naše těla se vytrácí
Pozvolna tělo do extáze se vine,
plamen neustále roste a žhne
Milování se stává nekonečným vítězstvím,
vzájemnou slastí osvíceno
V mžiku rozkvétající rozkoše,
usínáme spolu, oddáni snům
Tvé ruce obejmou moje tělo,
zamilovaná duše ve spánku snímá nás
Když je duše zamilovaná,dokáže ledacos... ale snímat? Tak to je překvapivý wow pro ccino... duše jako kamera...to je opravdu origo...ale nejsuprovější na tom je, že jo, že si i něco takového... umím u duše představit...líbí se mi to:-)*
25.10.2023 09:03:38 | cappuccinogirl