Anotace: ...
V noci, kdy hvězdy jsou na obloze jasné,
potkali jsme se v útulném prostoru Tvojí mysli
Tajemné doteky a vášnivá touha,
bránu k tajům svému srdci otevřely
Naplněním vzrušení a slastí nás zahrnuje,
naše těla jako noty v duchu vášně tančí
Kráčíme po cestě smyslných sladkostí,
na nebi citů rozvinutých křídla
Tvá kůže je jako samet, hladká a jemná,
přisál jsi se k ní jako motýlek ke květině
V jemných polibcích se vzájemně hladíme,
vnímáme zvuky, vůně a podmanivě se zasmějeme
Náš dech jechává v harmonii a rytmu,
stmeluje se do jednoho sladkého sboru těl
Toužím po Tvém objetí a zahalit Tě do něhy,
ach, ty jsi mým elixírem, mou touhou ve tmě
Vášeň se rozpíná jako oheň v našich žilách,
zavřeme oči a dosahujeme vrcholu štěstí
Nikde jinde nechci být než tady s Tebou,
v tomto okamžiku plném slasti a svádění
Moje slova do Tvého nitra zaplouvají,
vyvolávají vlnu vášně, která se přelévá
Naše těla se v jeden harmonický tanec spojují,
erotická báseň, kde jsme hlavními hrdiny my dva
Tak nechme se unést v tomto světě smyslných snů,
kde láska a touha naplňuje každý náš vzduch
V teplých objetích nakloněných ladnějším vlnám,
ztělesňuje se náš dotek, dokonalá symfonie lásky