Anotace: ...
Ve stínu svíček tančíme něhou,
na hřejivém hrášku vášně děláme si lože
Spojeni těly, jak plynoucí řeka,
náš taneček vášně, jako z pohádky vzešel
Rty se potkávají, tajemné doteky,
pozvání tiše vyřčené a vzrušující
Stoupáme vzhůru, proudících vzdechů cestou,
v oblacích touhy na svět v tu chvílí zapomínáme
Zaslepeni požární zášti, žáha vzplanula,
světlo svíček tajemstvím nám bylo dáno
Doteky naše tančí, žár v nás se rozplývá,
vlahé dotyky, slastné vzdechy, ohnivá symfonie začíná
Nic nemůžeme říct, jen tělo na tělo tancuje,
překrásný orchestr té nesmírné vášně hraje
Prsty na těle hravě plavou a vlní se,
s Tvojí blízkostí oblaka vytvářejí
Tanec vášně v posteli těla se spojují,
vibrující rytmus, který nás povznáší
Ohniště slastných vzdechů, vůní a podivení,
náš taneček vášně, co nás v souladu uvádí
V posteli tančíme, spojeni a jedno jsme,
tanec vášně a slasti nás všechny zahřívá
Vábení těl, které se k sobě náruživě sklání,
naše postel je scénou, kde milostná hudba zní
Tak tedy tančeme, láskou a vášní zapáleni,
naše těla ve vzájemném symfonickém chorálu se spojují
Náš taneček vášně, ohnivý a něžný nekončí,
v posteli nekonečné blaho a slast sdílíme
Na hrášku vášně děláme si lože... no tedaaaaa:-)* Moc hezký.
26.10.2023 00:37:48 | cappuccinogirl
děkuji moc, mám radost, že se Ti to líbí, ani nevím, jak mě to napadlo:-)
26.10.2023 12:20:20 | Misha