Anotace: :)
Krásné jsou bílé krajky
na ženském nahém těle
zdviháme svoje vlajky
pro bouři do postele.
Krásné jsou rudé krajky
krásnější než Ferrari
vyprávíme si o nich bajky
i o těch co nám nedaly.
Krásné jsou modré krajky
tak jako moře u Řecka
vztyčíme jarní májky
radostní jak ta děcka.
Krásné jsou černé krajky
pod žlutým sluncem hávu
zovou nás občas kavky
vytiplé někde v davu.
Krásné jsou prostě krajky
a krásné jsou těla v nich
profíci jsme ne lajky
svlékat je z těla je hřích.