Komsomolka Edita

Komsomolka Edita

Anotace: Doporučení autora 18+… Předem upozorňuji, kdo nemáte rádi oplzlosti a jste puritánští, tak to raději nečtěte. Mohl by se vám zvýšit krevní tlak…

Dnes brzy po ránu
Otevřel jsem svou bolavou ránu
Vzpomněl jsem si na Editu
A tak bloudím po bytu

Aniž bych cokoli tušil
Co jsem to na sebe ušil
Tehdy mladá krásná komsomolka Edita
Byla mým spermatem polita

Co to mám po ránu za vidiny
Pronásledují mě komsomolské rodiny
Zavolejte prosím Editu
Myslím, že dnes bydlí ve Splitu

Komsomolka Edita
Ta, co byla mým spermatem polita
Tehdy, krásná, mladá, Edita
Doufám, že pořád vypadá jak Lolita

Dneska brzy po ránu…

Autor Darbe Sao, 09.11.2023
Přečteno 193x
Tipy 3
Poslední tipující: P.Balam, mkinka, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

sperma na kůži ženodívčí tváře je údajně prospěšné...

09.11.2023 10:31:55 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel