Anotace: ...
V noci zasněžené touhy a snů,
pod plachtou hvězd se nám láska houpe
Na těle Tvém jako pochodeň planu,
svůdné doteky naše těla spalují
Rty se v sladkém polibku spojují,
jiskření vášně se ve vzduchu šíří
Kapky potu tělesné v oblacích tancují,
v říši extáze duše se dotýkají
Ve vášnivém objetí pulsujeme,
vlny slasti v těle vybuchují
Náš tělesný tanec signál vysílá,
že ve spojení duší silu nacházíme
Těla spojená v síti nekonečné slasti hoří,
vzpoura smyslů náš erotický mýtus tvoří
Tak vezmi mě do svých vášnivých snů,
kde láska a rozkoš svobodou oplývají
V té noci duše plamenem hoří,
když se dvě těla v jedno spojí