Anotace: ...
V půvabném soumraku Tvých smaragdových očí,
se můj ztracený dech toulá
Ve vlnách touhy mé srdce se koupe,
poutem strastí za Tebou se touží
Vývěry plamenů v těle našem hoří,
vášeň se v každém dotyku promítá
Vstupujeme do říše slastné rozkoše,
kde se duše v extatickém spojení snoubí
Tvá křehká kůže pod rukama se chvěje,
doteky plné žádosti lásky Tě obklopují
Naše těla se v tanečku vášně spojují
my jsme básníci lásky, jsme jeden celek
Vzplane plamínek naší intimity,
uvolnění v extázi se v nás obou vlní
Tam, kde noční můra před slastí ustupuje,
naše těla se v nekonečném klidu ztrácejí
Vzájemný výjev, plný lásky a něžnosti,
erotika, co nezná hranice
Pouto mezi námi je tajemné, ohnivé,
vášnivé básně, co se v každém vzdechu zrodí
Tak se mnou do té slastné propasti sestupte,
kde v duši jako květiny nestoudné rozkvétáme
Ať nás plamen vášně propadne,
na vlnách extáze daleko do nekonečna nás vezme
Byť nejsem tanečnik, Míšo, taky bych tančil... bylo to o tanci... ne?
Ne?
Tak já bych ale taky tančil;))
Moc pěkná:-*
22.11.2023 00:40:34 | Žluťák
omlouvám se, že odpovídám až teď, ale měla jsem toho moc a nestíhala jsem:-(
Je to o tanci a tak se ptám Smím prosit?
24.11.2023 11:09:09 | Misha
Co bych to byl za gantlemana, kdybych odmítnul;)
24.11.2023 12:35:39 | Žluťák