Anotace: inspirováno...
POD DUCHNOU
Myslíš si lásko, když je zima
je lepší grog či peřina?
Občas se stane a je to príma
že vzplanu jako stařina.
Myslíš si lásko, když je chladno
můžem se přesto odkopat.
Šálek dát stranou, bývá radno
a pak se může všechno stát.
Myslíš si lásko, když je chladno
vrátí se můj sen někdy zpět
Pod duchnou sám být není radno
cítím Tvou vůni, vlhký ret.
Myslím si... a co mi jde hlavou, je díky tvé cituplné báseňce fakt krásný... děkuji.
28.11.2023 13:06:47 | cappuccinogirl
Pod duchnou se dějí věci. Milá, zády vystrč mi zadek do klína! Scénář nocturna něhy, právě začíná*
28.11.2023 11:20:38 | šerý
Myslím si lásko, že je skvělé
když člověk nechce zrovna spát,
bez duchny vlézt si do postele,
postačí něžný prstoklad.
Myslím si lásko, že se hodí,
vynechat taky peřinu.
Oba už víme, jak to chodí,
když si tě k sobě přivinu.
To by bylo, abych se zrovna já nezaháčkovala:))
28.11.2023 07:09:51 | Dreamy