Tekutá láva je tělo mé
Rozžhavené do běla
Svíjící se, na posteli tvé
Čeká jen, co uděláš
Čeká, kdy začneš tvořit
S voskem těla mého
Kdy roztavím se zcela
do klína tvého nádherného
svírajíc pevně tvrdost tvou
jen pro mě tak protáhlou
Čeká jen, kdy exploze
jak sopka vybuchne
v gejzíru orgasmu úžasného
jako část těla tvého
milovaného……