V tichosti

V tichosti

Zavři svá víčka
a nech se unášet pocity,
které byly dříve tabu
budu Tě hýčkat
a provázet na cestě neřesti
jak Casanova pannu.
Rty budou zvlhlé
jazykem chtivým
co je tak rád ochutnává
má dlaň se mihne
s dotekem ohnivým
když Ti hladím záda.
Jak peříčko jsou doteky
a horkost budí touhy
v záhybech tělesných
kde prsty leží u Meky
a po cestě dlouhý
nebyl žádný hřích.
Tam svaly tlačí dopředu
tu touhu plnou nektaru
co pod chmýřím přetéká
tam ucítíš co dovedu
když ulehnu Ti ku baru
a čas nikam nespěchá.

Autor Ďábel sám, 21.12.2023
Přečteno 272x
Tipy 15
Poslední tipující: Lesní žínka, Iva Husárková, Marten, Anfádis, o3_gambit, Psavec, martinaV, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...a nebyl to náhodou Valmont?...;-)prej umí pěkně diktovat milostný dopisy...

21.12.2023 19:05:24 | Marten

Pěkné.

21.12.2023 12:40:17 | mkinka

Díky

21.12.2023 12:45:06 | Ďábel sám

Rádo se stalo

21.12.2023 12:47:57 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí