Proč neodkládat sex?
Anotace: S hvězdičkou, vstup mládeži do 15-ti let zakázán.
Sbírka:
Mozaika života
Hádala se duše s tělem,
jak my spolu ten sex svedem?
Duše chtěla pomalu,
tělo zase po ránu.
Dali hlavy dohromady,
že to ráno všechno spraví,
že si srazí postele,
zaskotačí vesele.
Přemohli se, přišel spánek,
těla chladil noční vánek.
Ráno bylo mlhavé
a peřiny krvavé.
Výkřik letí do ulice,
probudil i popelnice.
Co se stalo pánové?
Ji přepadla menstruace,
pro něj zbyla masturbace.
Přečteno 1697x
Tipy 4
Poslední tipující: Lachailla, Iva Borecká
Komentáře (4)
Komentujících (4)