VTIP O LIŠCE
Jde takhle liška do obchodu
Jednu Hanáckou vodku si přeji
Pozdraví pěkně na odchodu
Hezký den vám také přeji
V lese vodku vyžahne
A uloží se tvrdě k spánku
Medvěd jí nohy roztáhne
A vošuká tu ochlasku
Jde zase liška do obchodu
Jednu Hanáckou vodku si přeji
Pozdraví pěkně na odchodu
Hezký den vám také přeji
V lese vodku vyžahne
A uloží se tvrdě k spánku
Vlk jí nohy roztáhne
A vošuká tu ochlastku
Jde zase liška do obchodu
Jednu Hanáckou vodku si přeji
Pozdraví pěkně na odchodu
Hezký den vám také přeji
V lese vodku vyžahne
A uloží se tvrdě k spánku
Zajíc jí nohy roztáhne
A vošuká tu ochlasku
Jde zase liška do obchodu
Jednu Becherovku si přeji
Jakpak to, že dnes Becherovku ?
Nad vodkou já totiž kleji
Už nejsem žádná mladá číča
Po vodce mě pálí píča.
Přečteno 219x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, Fialový metal, IronDodo, Jan Kacíř, Anfádis
Komentáře (0)