Anotace: ...
Mé tělo po Tvých dotecích touží,
jsem rozpálená jak žhavá kamna
Každý milimetr Tvého těla se mnou splývá,
až do nebeských výšin s Tebou chci vzlétnout
Po Tvých dotecích jako led taju,
ve mně vášeň jako oheň hoří
Nikdo ji však neuhasí,
vší silou pokaždé udeří
Nocí se tiché vzdechy ozývají,
jako listí, jež je větrem unášeno
Mé tělo pod Tvým slastí se svíjí,
Tvé hravé prstíky po pupíku krouží
Vidíš pevný, oblý zadeček,
probouzí se dole Tvůj chlapeček
Vyvolá to u Tebe potěchu a vzruchy,
i u mně dole hrozí výbuchy
Jen dvě nahá těla a zrychlené dýchání,
pak elektrický výboj nás zasáhne
Třeseme se jako při prvním milování,
každý z nás propadne chtíči
Z mého lůna valí se gejzíry jak ze sopky,
Tvůj chlapeček jako bomba exploduje