Anotace: :)
Pozvu Tě večer na randění
rozestel prosím své smysly
bude jen chvíle na svádění
a na hru s prvočísly.
Pozvu Tě večer do pelechu
kde budeme míti hody
v souladu tichých vzdechů
ze stresu do pohody.
Pozveš mě k sobě někdy
na hrátky s tělem a časem
v horoucím chladu něhy
a něžným polohlasem?