V malém stísněném bistru,
kde vše je francouzské,
chtěl jsem být ve Tvém nitru,
až tak, že byly mi těsné kalhoty.
V malém stísněném bistru
naslouchalas mým slovům,
a dívala ses na mne žhavě,
ale mně to nestačilo, nestačilo!
V malém stísněném bistru
pili jsme kafé a klábosily,
ale já chtěl, chtěl jednu věc -
líbat Tě francouzsky.
A milovat, bez příkras,
ale zato všude, všude,
právě tady, právě teď,
přes stůl a nádobí.
V malém stísněném bistru,
nemá smysl skrývat touhy.
Jednoduše, upřímně, ne lstivě,
chci tě - a to hned!
Tohle je tak wow báseň...
já jsem z ní...
já jsem v ní
já... jen čtu a němě
a přitom se toho tolik děje ve mně:-)*
Nádherně jsi napsal...a ten vobrázek...jdu si udělat ccino, mám chutě na druhou**
26.01.2024 20:18:27 | cappuccinogirl