MASÁŽ
Anotace: Ó jak krásný pocit.
Jako ryba ve vodě
Plavu v teplé lázni
Mám se náramně
Musím o tom básnit
Ó jak krásná masáž
Prostupuje svaly všemi
Jak Indická Tantráž
Zapojuje všechny vjemy
Stoupám jak pára nad hrncem
Rozplývá se slastí
Masérka mě potřela
Bylinkovu mastí
A jak tak ležim a
Oddávám se slasti
Náhle se mi dostavil
Orgasmus na tři.
Přečteno 317x
Tipy 15
Poslední tipující: Emily Říhová, Fialový metal, IronDodo, cappuccinogirl, Ondra, Psavec, Anfádis, Marcone, mkinka, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)