Ty ruce co dotýkají se mě
Ty rty, co se se mnou páří
Touha, co se ve mně sváří
Penis tvůj co chce jen mě
Vlhnu touhou, krev se vaří
Ruce tvoje pomohou
Všechno a vše se ve mně sváří
Je to on, nebo je myšlenkou
Tlukot srdcí, steny, hřích
To vše přehluší touha, cit
Jsi ve mně a tělo šílí
Tlak v něm a touha sílí
Je čas vybuchnout
To všechno je šílenství dvou