Anotace: :D To mi zas..jentak, běželo ..a já ani nevím
*
*
Provo/kuje
~~~~~~~
Střety slabých míst.
Otloukaná "moudra" slov.
Jezulátku červeň vzít.
Neuvidí!
Vždyť ho krášlí
sama "nevinnost".
Komu hřeješ slovy mysl.
Komu zvedáš chuť po hříchu.
Sedum dní a sedum nocí.
Délka dlaní
délka zipů.
Dírky v blůzce
jiskry v očích.
Dotýkat se
v místě činu.
Stačí pouhý zájem.
Pouhý posun
slov.
Počkáš
na ten moment?
Dokud lze
tak
KOUT!
*
*
Kout a nikdy nepřestávat,
lásce hold láskou vzdávat...
Jó! Souhlasím s Anfi:)
Krásný den přeji, Maruško (*)
20.02.2024 18:57:28 | Emily Říhová
Jó! A ještě jednou... jó!
:)*
03.02.2024 12:50:31 | Anfádis
Já Ti si něco napíšu a v ten moment..uvnitř mě..to přesně..takto křičí a huláká..a řve!! Jó!..no..a pak* :D***
Mooooc dííky milá Vlaďko.;)*
03.02.2024 12:52:32 | jenommarie