Polibek na ústa chtěl bych ti dát
Polibek co značil by, že nechci jen brát
Polibek, který rozproudí tvou krev
Polibek, který vrátila bys hned
Líbat poté krk tvůj a klíční kosti tvé
Líbat tvá ňadra a bradavky ztvrdlé
Líbat tvé břicho a pak ještě níž
To všech bych si přál dělat hned
Vždyť víš…..
krásná sloka, kterou bys mohl klidně přidat k těm mým a nikdo by nic nepoznal, i když, kdo ví, tvoje je slovně víc bohatá
25.05.2024 20:34:27 | Aramgad
Polibek na ústa, na oči, na čelo,
no a kam ještě pak, to by se vidělo...
Polibkem lásku svou tobě bych přísahal,
že musíš býti mou, najevo bych ti dal.
25.05.2024 14:43:05 | Kozoroh 1