Jak křišťálová perla
krásně se třpytí
kapička na hrotu
pýchy jeho pevné
Touží ji olíznout
jazyk její hebký
ochutnat tu chuť
třpytivou
Kapička tiše se chvěje
a potom sjede
po kůži hladké, blyštivé
Její jazyk tu krásu zakryje
Ústa sevřou rty svými
Vzdech touhy jen kolem zavane….
Copak se to stalo,
že na tebe jaro
přišlo takto záhy
v čase zimní vláhy?
27.05.2024 18:14:38 | Kozoroh 1