PÁNSKÝ DÝCHÁNEK
Anotace: Ze včerejší pařby
Tak jsme se tu sešli milí přátelé
Dnes je sobota a zítra neděle
Pijem pivko plnými doušky
Na játra to tuna zkoušky
Pijem jako draci
Stávaj se z nás vlkodlaci
Holky krásný se na nás smějou
Po panáku se věci dějou
Taháme holky za sukně
V kalhotách je zvednutě
Měníme se v příšery
Začátek to nevěry
Co se holka na mě smála
Najednou je celá nahá
Směju se jak kašpárek
Tomu se říká dýchánek.
Přečteno 187x
Tipy 7
Poslední tipující: karolinakarol, Psavec, kozorožka, o3_gambit, Stanislav32, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)