Anotace: ... když vás napadají různé myšlenky...
Soulad
Kotníků pár…
ladný.
Kolena sladká,
stehna tak… hladká
střežící dar;
vnadný
a voňavý,
snad jenom pro mě;
… co já vím…
Doufám…
neskromně
v studánku ukrytou…
lahodné….
… chuti,
jež žíznivá ústa k úprku…
nutí…
Pak půvabným důlkem,
co olivu skrývá,
po sametu…
kůže…
dál, jak to bývá
až k vrcholkům hor,
kde skví se…
růže,
s poupaty svými,
hned polibek na ně
a dychtivé dlaně
zaženou stíny
dvou smutných…
duší,
když souladný akord…
oběma…
sluší…
soulladně... zní...
18.02.2024 23:41:10 | Sonador
... tak nějak jsem to zamýšlel, ale to ta, které je to věnováno- doufám- ví... dík, J.
18.02.2024 23:42:45 | mravenec
Krásná milostná...
18.02.2024 15:00:55 | cappuccinogirl