Obnovitel
Obnovuji funkce
a tak tě hladím po křižovatkách
miluji dávat ti přednost
sem a tam
houbičkami rtů pokrývám
všechny přistávací plochy
nasávám podstatu ženství
voníš cestou vedoucí
k desateru šílenství
neztrácím vědomí
nejsem hlupák
vnímám tě v konečcích prstů
v začátcích dalších milování
nejsem stroj
nejsem chladný
nejsem vypnutý
snad dostala jsi to do vínku
nebo je to po vínku
tak krásně a trpělivě čekáš
až zase obnovím funkce
Přečteno 199x
Tipy 8
Poslední tipující: Paulín, Marten, martinaV, Psavec, cappuccinogirl, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)