Tělo jako fastfood..
Sex s Tvým tělem,
je jako fastfood,
co mě zve hláskem,
každičký den dále..
Ten sortiment..
až z toho oči přecházejí,
a ruce nemohou..
Lascivní stehýnka,
drobounka křidýlka,
a ty překrásná prsíčka..
Zbývá už jen..
..si objednat
Komentáře (5)
Komentujících (5)