Plamen svíčky ozařuje tvou tvář,
oči ti září touhou.
Připadáš si jak ve snách,
tušíc, co bude za chviličku pouhou.
V těle je cítit chvění a žár
Penis se postaví touhou
Bradavky stejně odpoví
chviličku na to pouhou
Žár těl se přelévá, až plamen chvěje se
Těla na milování připravují se
Ruce jak jemnost sama
přejíždí po tělech
je jedno, že už není panna
on stejně chce jí hned
Pak rty se připojí
Vášeň vzplane jak plamen
A tělo s tělem propojí
v jedno se spolu rázem
A jako jedno pak
v extázi vrcholí ….
A plamen svíčky dívá se
jak za zavřenými víčky
usmívají se.