Jarní volani
Zas mi chybíš
V pronikavém pískání větru
Nahoře i dole
Po kůži nešlapeš mi..
dlouhými prsty svými..
Do očí ti nevidím
Tvou chuť..
Možná už neznám,
protože Tě necítím..
V pronikavém pískání větru
Ještě málo slyším
Jen zahlédnout smím siluetu
Dej zase vidět očím..
Pocítit zubu i retu..
To , o čem jen sním..
Přečteno 205x
Tipy 15
Poslední tipující: enigman, Fialový metal, Chane, o3_gambit, IronDodo, Psavec, Tomcat, cappuccinogirl, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)