Anotace: ...
Jé, to je něco pro mě...
:o)
přicházím potichu, už na krk dýchám,
mráz běží po zádech a tma je tichá...
straším jen ze zvyku, šeptat bych chtěla,
ať láska zahřívá lidské duše, těla...
tak, jak jsem přišla, teď odcházím stranou...
zůstává přání... ať vnímáš tu pravou...
;o))
05.04.2007 13:10:00 | Cecilka
...že už jsem tuhle četla...něco ve mně zanechala... proto si ji pamatuji...
04.04.2007 18:50:00 | Lota