První den na šachtě
Anotace: Čti na vlastní nebezpečí.
V práci s lidmi novými,
nový pracant honí mi.
Květ růže, šuk muže.
Hop hop, chlapče, pospěš sem,
dám si kuře s kuskusem.
Tenhle ksichtík Babiše,
zmačkat ho a do koše!
No to mi poser předkožku.
Líbu tvojí rohožku.
Nechodím voliti.
Politici jsou děti.
Ty prcám.
Když kakám.
Komentáře (0)