Kdesi za mlhou
V pramenech
kaštanových vlasů
proudí prsty
až do zátoky pod bradou
kterou jemně zdvihnou
pro políbení
jenž naruší pravidla něhy
Plíce jedou na plný výkon
když příkládá polínka
svých svůdných vylepšení
zlomená zbytečná slova
leží na dně hlasivek
jak se snažil vyjádřit
co právě cítí
Dvě bosky překročí hranice
vytyčené dřívějším studem
uzamknou bedra na jeden západ
vášeň se konečně odrazí
od pánevního dna
aby naprosto zmátla rozum
schovaný kdesi za mlhou
Přečteno 236x
Tipy 16
Poslední tipující: enigman, IronDodo, o3_gambit, Sonador, cappuccinogirl, Psavec, Narragan, Veru, Marten, mkinka, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)