Stékám po tobě
jak slza, jak kapka deště,
vůně tvé kůže se dotýkám
V téhle podobě
na rtech se zastavím ještě
tvé jméno tichounce zavzlykám
Stékám po tobě
jak slza, jak kapka deště
Tam, u tvých nohou
Zanikám
Po kapkách stékat si do dlaní,
společně prožít i deštivé svítání...
Krásný večer, Lexi (*)
18.04.2024 22:29:41 | Emily Říhová
ba ne.nepodceňuj se-zdaleka nezanikáš! a pocity od nohou jsou přece důležitý****ST*
14.04.2024 00:38:03 | Frr
Teda, holky dvě tekoucí, jste to dnes pojaly ... zgruntu. Lexinko, taky nahraješ?
11.04.2024 22:03:30 | IkkarisKa