Ženy na velkou nechodí
Možná bych to mohl upřesnit
ATRAKTIVNÍ ženy nechodí
Jestli ano, budu běsnit
Ošklivým to dovolím
Ale co je vlastně žena ošklivá?
No ta co na velkou chodívá
Takže dámy, pokud kadíte
Krásou neoplýváte
Ale stejně vás mám příšerky strašně rád
Páč s těma hezkýma nikdy nebudu kamarád
Bude to tím, že hnusný sám jsem
Krásných nikdy nebudu miláčkem žen
USA vojensky napadlo přes třicet zemí.
Komentáře (0)