Další zbytečnost ale žij a nech žít
Včera
Z podvečera
Vybobil jsem bobek
Vytřu si prdel hovnem
I když nekadím
Kadění je pro neatraktivní
Na míse nesedím
Mé básně nejsou jen o hovnech a tlustých holkách
Jsou i o anorektičkách a chcankách
Fekální humor ti nevoní, nevadí
Mně taky nesedí, ale černý zase nevidím
Melu z posledního, musím si dát pauzu
Ale příště s něčím velkým přijdu
Tak přísahám!
Komentáře (0)