Božská hra
Anotace: Jessica Biel tak ta je přesně podle mých představ no i když Jordana Brewster taky není k zahození. Nejvíc mě rajcujou zpěvačky jako například Mariah Carey.
Božská hra
Miluj mě v touze nejkrásnější,
Svlékej mě lásko vášní svou,
Tys blankyt modrý nejhříšnější,
Nechej se svádět božskou hrou.
Budu tě hýčkat básní snovou,
Která se vznáší kdesi v oblacích,
Vymýšlí stále strategii novou,
Umírá v slastných romancích.
Komentáře (0)