Večer s vínem

Večer s vínem

Usni, když se ti točí hlava.
Když zmáhá tě myšlení.
Když ani touha nepomáhá
Láhev vína a přišlo zasnění..

Zas nechat se točit
Uvěřit pohádkám
Ret v chtíči vášně smočit
Poddat se hrám

A srdce nechat věřit
Že sny se vyplní
Když princ zrádný
Přijede na koni

A duši nechat běžet
By vlkem byla zas
Běžet dál jen běžet
Zas být sama sebou..
Zas ..
Autor Liduška, 30.06.2024
Přečteno 137x
Tipy 9
Poslední tipující: Jan Kacíř, Marťas9, mkinka, martinaV, Fialový metal
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

to víno se nějak mění na líh...

01.07.2024 01:32:46 | nerez

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí