Anotace: :)
Na krku se ti lehce houpá přívěsek
snad trochu tajemna, snad talisman
chtěl bych ti štěstí poslat pro dnešek
a taky chvilku být s tebou někdy sám.
Stydlivost doteků činí nás bezbrannými
stáváš se mou modlou a taky nadějí
hledáním jsme se našli mezi svými
a když jsme sami, všechno jde snadněji.
Tam tichost hříchu spoutá čas
a dotyk hřeje se slibem věčnosti
pod city pomalu se bortí hráz
a probouzí se do rolí volnosti.