Hračka
Rty na rty
Ústa na ústa
Co všechno znamená
Moje rozepnutá blůza
Nevím, co to má všechno být
Ale vím, že už tady nechci žít
Nechci být jenom hračka
Mám také city
Ale o tom, jaké to je být chtěná
Si můžu nechat jenom sníti
Třeba se mi to povede
Až tu nebudeš
Protože i přes to, že mě miluješ
Mě sebou dolů stahuješ
Přečteno 174x
Tipy 8
Poslední tipující: Rbb, Verunka1, Pacik, Psavec, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)