Anotace: Sonet pro muže.
Šlapkám platit nemám zájem,
tohle není cesta rájem,
sexuální jsou to stroje,
my jsme jenom peněz zdroje.
Rozkoš rády předstírají,
za prachy si s tebou hrají,
lepší proto do svých síti,
milenku si uloviti.
Ač tě taky prachy stojí,
užitek máš s toho dvojí,
nemají ji mnozí muži,
její něha vždy tě vzpruží.
Proto páni pozor dejte,
šlapinám se vyhýbejte.