Chtivé tělo

Chtivé tělo

Zase tu leží to nahé tělo
Co být milováno by zas chtělo
Dnes to bude ale jiná pohádka
Mé tělo je dnes jak zahrádka
O kterou s láskou pečovat budu
Mé ruce neznají hloupého studu
Hladí těžká prsa, vzívají dvorce
Cestičku k pupíku laskají sladce
Tam jen tak zakrouží
I když níž tak touží
Laskají, štípají
Hranice nemají
Pak dolů zamíří
Přejedou přes chmíří
Pahorek pohladí
Hlavu tak naladí
Na lačné myšlenky
Ruce dvě milenky
Zem se teď zachvěje
Tělo pot zaleje
Zrychlují, kmitají
Dech se pak zatají
Tělo je v extázi
Prohnuté na hrázi
Pak už jen leží
Chloupky se ježí
Bylo to krásné
Teď už jen zhasne
A jde se spát
Autor LeaLee, 28.07.2024
Přečteno 195x
Tipy 9
Poslední tipující: karolinakarol, Rbb, Jan Kacíř, IronDodo, Marten, mkinka, cappuccinogirl
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Krásné!!!

19.08.2024 11:53:37 | karolinakarol

líbí

Děkuji :-)

19.08.2024 14:15:42 | LeaLee

líbí

Laskají, štípají
Hranice nemají

31.07.2024 12:47:35 | Rbb

líbí

Ruce, dvě milenky...to je moc hezký:-)

28.07.2024 01:29:53 | cappuccinogirl

líbí

Děkuji :-)
Zkusila jsem i trochu něco jiného než trvalou depku ;-)

28.07.2024 09:33:34 | LeaLee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí