Uklouznu do tvého světa
Sepnu ruce bez modlení
to se může
budu samozvaný ochránce
tvojí kůže
sebereš mě za potulku
někde u tvého bříška
zavřeš mě pod zadeček
to je taková kulatá stříška
uklouznu do tvého světa
hravě
po hlavě
řítím se volným pádem
ignoruji stébla
buď jen chvíli něžná
protože něhy na světě moc není
a pak bez výčitek přejdi
k mému zničení
Přečteno 130x
Tipy 7
Poslední tipující: Fractura cordis aperta, cappuccinogirl, Sonador, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)