Anotace: První básnický pokus. Chabá výmluva.
Zkusit - nezkusit?
Napsat - nenapsat?
Prý to má pomoci
mí milí špatně vybraní milenci.
A proč tato sekce?
Lze jen svádět na milence.
Ach, ale co s rýmy?
Zkusit třeba otevírat klíny?
Chce se napsat směle do mě…
Avšak zkuste zavést, zanést, zapsat jemně…
Raději ne
prosím bez slitování
panna s inkoustem
a pero v ústech drtící
jen do mě, drazí kritici.
P.S.
Prý vypsat! Stále bez pomoci.