Cestovatel

Cestovatel

Anotace: raději bez

Snad moc ostře,
ale na pána mám vážně zlost.
Ať převozník pomůže, když není most.
Kvanta lítosti, málo radosti,
za chlípnost však platím dosti.
Sama sobě převoznicí.
Madam s bledou lící.
Chtěla převézt vlny, moře…
Teď jen pláču, ach můj bože.

Vzrušující zprávy měla v plánu,
kde, co ze sebe jak stáhnu.
O stole, o vaně a o ložnici, ba hledala i souložnici.

On dal přednost souřadnici - geografické.

Už jen lacinější dovětek,
Snad jiný bude titulovat mě do děvek…
Autor karolinakarol, 16.08.2024
Přečteno 89x
Tipy 7
Poslední tipující: Jan Kacíř, Ďábel sám, Koala, cappuccinogirl, Psavec, Ž.l.u.ť.á.k.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí