Spojit se a propojit se

Spojit se a propojit se

Když se mé rty k Tobě poprvé dotkly,
Ucítil jsem to spojení,
O kterém jsem tak hanlivě přemýšlel.
Z nějakého důvodu,
Tvůj polibek je intimnější,
Než to,
Co jsem kdy zažil s kýmkoliv jiným.
Jemné, néžné, horké,
Ach, jsem asi závislý na Tvých polibcích.
Nemůžu si ani představit,
Co se mnou bude,
Až ze mne sundáš oblečení,
Dotýkaje se mého nahého těla,
Svými jemnými prsty,
Plno melodie lásky.
Copak bude,
Až namíříš dolů,
Mezi mými stehny?
Zahraješ si na mne jako na kytaře,
Dostaneš ze mne všechny melodie,
Co se ukrývají ve mne,
Jsou jako nadržení démoni.
Bojím se představit,
Jak moc to spojení bude intenzivní,
Až se naše těla propojí,
S Tvými nejkrásnějšími polibky na světě.
Budeme hrát si navzájem,
Poslouchaje naše melodie,
Vznikneme v jedno velké souhvězdí,
Udělané z naše lásky.

Autor NastyinyObjetí, 16.08.2024
Přečteno 97x
Tipy 3
Poslední tipující: cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí