intimNO

intimNO

Nechám být těch doteků,
zapomenu na chci Tě.
Tak to mělo být bez povzdechů,
pak ale sáhneš a já ztvrdnu jako v této větě.
Říkám že už ne,
stejně jako ty.
Když je to ale tak příjemné
hluboké to pocity.
Branime se chtění,
proč pereme se v sobě.
Snad strach že to zevšední?
Ať, klidně, v časté kráse v hezké to době .
Víš, jde tady o poznání,
jiného než těla.
Začíná to v líbání
Ach co to se mnou zase dělá...
Autor zde.neck, 17.08.2024
Přečteno 113x
Tipy 9
Poslední tipující: karolinakarol, IronDodo, Ž.l.u.ť.á.k., jort1, Psavec, cappuccinogirl, Exnerka, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Líbí.

17.08.2024 20:49:06 | mkinka

líbí

Děkuji:-)

18.08.2024 05:38:47 | zde.neck

líbí

Rádo se stalo.

18.08.2024 09:06:53 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí