Vzrušující agónie

Vzrušující agónie

Anotace: Asi raději bez anotace...

Chřipka, úpal, otrava

žádná sexy témata.

Avšak, že už jsem zdráva, 

tělo dost zákeřným způsobem vědět mi dává a vzrušená jsem do časného rána.

V těch chvílích snad proklínám to tělo,

to dílo ďábla.

Nenechá mysl na pokoji a k osobním hrátkám nepřestává lákat. 

Ach ano, co naplat, budeme si hráti. 

Leč hra s ďáblem znamená sama sebe utýrati. 

Chvíle po nemoci nejsou pro žádného pána a zažít je (mě) ani otrlému gigilovi bych nepřála.

Již pomalu svítá, ďábel se mnou stále zmítá, on přece má rád noc, slunce ať přijde na pomoc.

Nepřichází. 

Již poslední zbývají mi strategie,

ať konec už celé té agónie. 

Vzrušující agónie. 

 

Autor karolinakarol, 22.08.2024
Přečteno 103x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Ž.l.u.ť.á.k., mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Tělo není mým dílem, mým dílem jsou pocity.

26.08.2024 13:15:10 | Ďábel sám

líbí

I to stačí k poděkování ďáblu za bezesnou noc.

26.08.2024 15:13:13 | karolinakarol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí